Hienon lehden ei tarvitse olla kiiltävälle paperille painettu magalomaaninen julkaisu.

20 vuotta sitten hankin cairnterrierin. Brando oli merkittävä persoona elämässäni. Ja koska Brando oli tärkeä, halusin tietää kaiken mahdollisen sen suvusta, rodusta ja taustoista.

Odotetuin lehti perheessämme oli Cairnterrieri.

Pikkubudjetilla ja amatöörivoimin toimitettu lehti, joka luettiin kannesta kanteen, laitettiin säilöön ja luettiin yhä uudestaan. Lehti oli minulle niin tärkeä, että hankin itselleni koko lehden historian kaikki numerot – ja luin ne moneen kertaan.

Lehdet ovat minulla edelleen, enkä luopuisi niistä mistään hinnasta. Brando on jo vainaa ja nyt minua ilahduttaa Brandon sisarenpojan-tyttären-poika Iikka. Luen lehden edelleen tarkkaan, mutta en enää odota sitä niin, että soittaisin päätoimittajalle, jos lehteä ei löydy postilaatikosta luvattuna ilmestymispäivänä.

Kun lehteen syntyy tunneside, ei julkaisun ulkonäöllä tai ilmestymistiheydellä ole väliä. Tärkeää on, että lehdestä saa tietoa, joka joko antaa jotakin uutta ja tärkeää tietoa tai tukee tärkeäksi kokemaani valintaa. Esimerkiksi sitä, että cairnterrieri on maailman paras pikkukaveri.

Mainokset