esquire_coverMinä olen mies. Minä pidän miestenlehdistä.

Mutta en halua, että lehdessä on urheilua, autoja, alastomia naisia tai pornoa, äijäilyä, viinanjuontia, maaseutua, kotimaan politiikkaa tai yliälyllistä kirjallisuussoopaa. Aika hankalaa siis.

Mutta kyllä tällainen lehti löytyy.

Nimittäin Ameriikan Esquire. Siinä on juuri minulle sopivan älyllistä miesenergiaa. Esquire ei yritä olla liian syvällinen, eikä vaadi minulta massiivista pohjatietämystä kaikista maailman asioista. Eikä se myöskään pullistele ja väitä autolla kaasuttamisen olevan elämän suola. Silti Esquire osaa liikkua sulavasti kaikilla elämänalueilla, säilyttäen tyylinsä ja huumorinsa. Ja aiheiden paletti on uskomaton!

Viimeisimmässä lehdessä Thomas P. M. Barnett käsittelee Barak Obaman ulkopolitiikan tulevia haasteita. (1. Maailmantalouden kriisin setviminen ja Kiinan vallan kasvu sen myötä. 2. Afganistanin ja Pakistanin rajaseudun ongelmien selvittäminen. 3. Iranin tulevat presidentinvaait. 4. Euroopan ohjuskilven tulevaisuus.)

Ja seuraavassa jutussa kerrotaan, kuinka kylpyhuoneesta selviää kahdessatoista minuutissa. (Sisältäen ohjeet hampaiden harjaamiseen: Vältä edestakaista liikettä muilla kuin purupinnoilla. Hampaiden sivut tulisi harjata hellin, pyörivin liikkein, harjan ollessa 45 asteen kulmassa hampaita ja ikenä kohden.)

Mainokset