Kollega toi näytille vaimolleen tulleen Erikoisalojen Toimihenkilöliiton Erton uudistuneen Toimi-jäsenlehden. Kerta ja kaikkiaan. Mielettömän hieno jäsenlehti.

Erto uudisti lehtensä.

Erto uudisti lehtensä.

Ei pelkästään siksi, että lehdessä on liimaselkä, lakattu kansi, raikas visuaalinen ilme ja hieno taitto. Parasta on se, että lehdessä aidosti onnistuttu siinä, mitä tiedän monen työntekijäjärjestön tai ammattiliiton lehden tavoittelevan: tarjotaan eväitä parempaan työpäivään. Tässä numerossa on vahvasti esillä ruoka ja ruokailu.

Lehdessä on ruokareseptejä. Näkemättä voisi ajatella, että miksi? Perustelu onkin se, että reseptit ovat ruokiin, joita voi helposti kuljettaa mukana töihin lounaaksi. Lisäksi annetaan vinkit niin eväiden pakkaamiseen kuin lämmittämiseen työpaikalla. Toimii.

”Pakollinen” jäsenasia on pakattu omille sivuillleen lehden loppuun, eikä sen kanssa ole yritetty mitään turhaa taitollista kikkailua. Pisteet siitäkin.

Lehti antaa Ertosta tosi freesin kuvan. Nyt kannattaa kilpailevien ammattiliitojen olla (nais)jäsentensä uskollisuudesta huolissaan.

PS. Ja Erto tekee lehteä itse. Taittajana heillä Katju Aro.

Mainokset