Aion nyt ylittää liian suureksi kasvaneen henkilökohtaisen kynnyksen. Hop!

Noin. Ensimmäiset julkiset internetrivit on kirjoitettu. Meni hyvin. Eikä kukaan ainakaan vielä, ainakaan tietääkseni kritisoi sanomisiani suomi24h:lla. Huh.

Hassua sinänsä jännittää turhia, olenhan koko työurani kirjoittanut julkaistavia tekstejä. Mutta lehdessä on jotenkin hitauden tuomassa turvassa verrattuna sähköisiin (sosiaalisiin) medioihin. Avoimuus ja reaaliaikaisuus on aika riisuvaa.

Aloitin työurani Kynämiehessä kesätoimittajana. Vein Sirpalle työhakemuksen henkilökohtaisesti – olin kuullut kauppakorkean kesätyöinfossa, että se kannattaa. Kannatti tosiaan. Nyt vietän toista työpäivääni Maggiessa tuottajana. Kynämiehen jälkeen olen tehnyt lehtiä muun muassa Hill & Knowltonilla ja Viherjuuressa. Maggieen tulin kotitöistä. Tuotin kahdelle pienelle pojalle mahdollisimman hyviä kotioloja. Nyt tuotan mahdollisimman tehokkaasti mahdollisimman tehokkaita asiakaslehtiä, alkuun ainakin Aalto EE:n Profile-lehteä. Molemmissa tuottajanpesteissäni on sama ja aika kova tavoite: parempi maailma. Nyt siis vain hihat ylös ja hommiin.